Francia Marché a Greshamben
A KOLLÁZS - Brasserie & Bar új gasztronómiai koncepciót vezetett be, amely Győrffy Árpád executive chef vezetésével a francia marché, piaci élményt igyekszik elhozni a Gresham Palotába.
Írta: Borigo
Hangulatos ebéd keretében mutatta be a Gresham Palota éttermében az új gasztronómiai koncepciót Győrffy Árpád executive chef és csapata. A KOLLÁZS - Brasserie & Bar magas színvonalú francia és magyar termékek kifinomult választékát mutatja be a francia marché élmény keretében, amely igazi célpontnak ígérkezik a finom ételek szerelmeseinek, lehetővé téve számukra, hogy élvezzék az art de vivre autentikus ízét.
A vendégek megkóstolhatják a kitűnő felvágottak, pástétomok és sajtok válogatását, kiegészítve friss osztrigával, Oscietra kaviárral, pácolt lazaccal, vagy akár francia libamájpástétommal. Kifejezetten érdemes kipróbálni az Escargot de Bourgogne-t, a híres fokhagymás-petrezselymes vajjal ízesített burgundi csigát.
A piactér elindítását követően a vendégek által nagyra értékelt, kedvenc vasárnapi brunch is visszatér egy speciális menüvel, amely egyszerű, mégis elegánsan elkészített ínyenc fogásokat kínál. Az étterem nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra is, minden tojás szabad tartásból származik, a húsok és halak pedig megbízható, felelősségteljes forrásból.
Nyitvatartási idő: Hétfőtől vasárnapig reggel 6:30-tól.
A KOLLÁZS MARCHÉ foglaláshoz a reservations@kollazs.hu címet vagy a +36 1 268 5408-as telefonszámot érdemes használni.
A teljes étlap itt érhető el:
https://www.kollazs.hu/menus/#dinner